DSCN0700

Föda barn, det var det absolut mest spännande jag gjort. Jag skulle gärna föda barn varje år om det var så. Men vara gravid känner jag kanske inte lika stor längtan för. Graviditeten för mig var en lång sjukdomsresa där jag var inlagd på BB från v22 och framåt i perioder. Men föda barn var kul, det hade jag absolut önskat att få uppleva igen.

DSCN0706

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: