Hade äran att få Loppiblogbag vårpepp hemskickad till mig för att prova och fundera kring. Hur roligt som helst! Jag har använt nästan alla produkterna och här kommer lite tankar från mig.

Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing VinegarEn väldoftande hårsköjl med ekologiska hallon för ny, frisk glans. Jag var skeptisk, dels för att jag no-poo:ar men efter att ha kollat inc-listan och insett att den var basic no-poo testade jag. Första reaktionen var wow och så fortsatte den vara. Den luktade riktigt gott också, jag upplevde kanske lite glans med. Men mest fick håret en god doft och tycker det blev lite volym med. Skulle absolut kunna köpa denna i butiken.

Yves Rocher Hydra VegetalInnnovation skönhet från växtriket. En underbart krämig, djup återfruktande 24-timmarscréme. Har inte hunnit med att testa denna ännu, men tror absolut jag kommer att gilla den.

Edet Ultra soft Mjukhet som skämmer bort extra känslig hud. Alltså vem blir inte glad för toalettpapper? Jag var hur glad som helst, sånt där som man måste köpa men är en djungel att ta sig igenom. Vi är helnöjda med denna, mjukt och sånt gillar jag!

RFSU Easy ShavinMjukgörande rakgel med glideffekt – Denna har jag använt förut och är lika nöjd nu som då. Helt perfekt att ha i sommar, när man gärna vill vara rakad om man är på stranden och sånt.

RFSU Nice n’ cool – motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Har denna hemma sen förut. Det sviner som attans efter rakning, men prickarna försvinner. Hade kanske önskat en önskan om att det står med att det svider på förpackningen för nya användare av gelen.

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar – Ny smak och William älskade dem. Han har med sig riskakor som mellanmål i skolan ibland så dessa blev genast en stor favorit.

DVD Pingvinerna – William älskar Pingvinerna från Madagaskar så denna var inget undantag. Eftersom han var sjuk förra veckan låg han på soffan med denna på. Han tyckte den var jättebra.

Jag är jätteglad att jag fick testa vårpepp loppiblogbag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.