Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

19 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.

https://www.youtube.com/watch?v=e6aWLk2h0RY

Svårt jag som så sällan tittar på filmer. Jag ser oftast bara filmer någon enstaka gång och sedan om någon är här kan vi se filmen tillsammans igen. Men jag tror det är Stand by me, jag älskar den filmen. Så himla härlig och så mycket som sägs i den filmen är så symboliserat med verkligheten. Den där gränsen som är mellan barn och vuxen, hur ens vänner försvann när man blev vuxen trots att man trodde att man skulle vara vänner hela livet. Den är fin Stand by me och det är alltid lika sorgligt att karaktären som River Phoenix spelar dör i slutet som vuxen något man får veta i slutet, och att skådespelaren även dog i ung ålder själv dock av andra orsaker än i filmen. Det är nog så att jag bara älskar Stand by me, så jag antar att det är den jag kan se om och om igen utan att någonsin tröttna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.