Jag har fått äran att tävla ut 2-pack Termoband till Tre lyckliga personer här i bloggen. Termoband sätter du runt kanten i botten på nappflaskan och om drycken i nappflaskan är för varm kommer bandet att ändra färg till vitt, denna färg talar således om för dig att flaskan måste svalna innan du kan ge barnet flaskan. När bandet återfår sin gröna färg är det alltså okej för barnet att dricka.
Eftersom att jag vet att många av er flaskmatar era barn så tänkte jag att detta vill jag gärna låta er få chansen att vinna. Banden funkar på de flesta nappflaskor, både de i glas och plast.

Företaget jag samarbetar med heter Everydaysolutions.seoch förutom detta smarta termoband som jag lottar ut har de även söta halkskydd till badkaret i form av fötter som även de visar när det är en säker badtemperatur för barn att bada i. Kika gärna in hos dem, och gilla gärna deras sidor på:

Förpackning och 2 band

För att tävla:

  • Skriv en kommentar här i kommentarsfältet att du är med och tävlar.
  • Tipsa gärna i din egen blogg eller instagram, inget krav.

Tävlingen avslutas den 11/5 klockan 8:00. 


8 kommentarer

  1. Jag skulle jättegärna vilja dessa barn då man som förälder allting är i farten och har så bråttom med allt. Bra att veta om flaskan är för varm eller inte så att man slipper alla dessa brännskador man orsakar sig SJÄLV. 🙂

    1. Camilla 33 år och 10 barnsmamma – Jättekul att du var med och tävlade! Tyvärr vann du inte denna gång, men om jag har fler tävlingar i framtiden kanske du vinner 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: