Inlägget är ett samarbete.

Nu börjar det hända saker, värmen börjar sakta ta fart och man ser små, små knoppar på träden en och annan blomma pressas upp genom gräsmattan och alla människor som gömt sig hela året börjar trippa ut på gatorna. Såna gånger öppnas också mitt hjärta lite extra för det där utomhusliga, det där lilla extra när man vill pyssla runt och göra roliga saker på andra platser än i hemmet. Såna gånger är uteleksaker helt fantastiska, på www.lekute.se finns det massor av roliga leksaker för utomhusbruk. Jag blev ju genast alldeles till mig och tänkte på vad mycket roligt man kan handla, men även göra tillsammans med lite uteleksaker. Jag har haft en liten idé om att jag och William ska börja åka inlines i sommar tillsammans. Jag tänkte att den sporten skulle vara rolig när man vaknar på morgonen innan frukost med start på sommarlovet, och jag hittade därmed riktigt snygga inlines till bra pris. Vad jag upptäckte mer med lekaute var att de även erbjuder skolor att handla från dem, något annat kul är att de tycks vara härifrån Falun något jag gillade direkt eftersom jag gärna vill gynna den lokala handeln. Detta var riktigt spännande och jag skulle gärna vilja handla massor därifrån, dessutom är priserna bra så jag kommer återvända för fler saker. Men just nu är det inlines som står som listans prio ett.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: