Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

VAB, Synsam Falun och måndag.

Började morgonen att säga till William som hostat hela natten att jag skulle ta Björns bil upp till Ingarvet och service på morgonen. William fortsatte sova vilket jag reagerade på eftersom han är sån som går upp om man lämnar honom. När jag kom tillbaka hade han så ont i halsen att han inte kunde äta någon frukost så jag insåg ganska snabbt att han är sjuk, han har således sovit nästan hela dagen.

Vid 10:30 idag hade jag tid på Synsam och det gick väl så där, fick linsvila några dagar och ska få testa en ny sort som inte är lika torr som de jag har nu. Har testar den förut men problemet är att tårarna brukar rinna med den, men man ska ju inte vara helt negativ så jag testar igen. Funkar den inte skulle jag få testa en annan sort.

Efter optikerbesöket åkte jag hem, tog hand om William som mestadels sov och tvättade. Vid fyra drog jag ner på stan för att hämta Björns bil, när vi kom hem hit efteråt lagade Björn middagen. 

Nu på kvällen har jag sett Once upon a time och Games of Thrones. GOT är lika spännande som alltid, att vem som helst kan dö när som helst är också något jag lärt mig, så jag har inga favoriter i serien eftersom de kan dö närsomhelst.

Nu ska jag sova! 

 Morgonens frukost, testade Arlas Yoghurt med smak av Jordgubb och vanilj! Så god! Riktigt sommarsmak! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa