Finns en del men tänkte att jag tar såna jag nyligen har kollat på.

1 – Fault in our stars eller Förr eller senare exploderar jag. Helt fantastiskt film och så sorglig, fint budskap och fantastiska skådespelare.

2 – Fitfy Shades of Grey, Första filmen jag såg på bio med en kompis sedan 2003. Jag gillade filmen, mycket för att jag läst alla böckerna. Det är en sån intressant historia bakom Mr Grey och därmed gör den att filmen blir riktigt intressant att följa.

 

3 – If I Stay, fantastisk film. Sorglig som bara den, jag satt som förtrollad genom hela filmen och historien fångade mig verkligen. Att hamna i koma och bli ensam kvar och vela mellan liv och död. Sånt faller jag genast för i en film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: