Bokfynd.


Det finns två saker jag letar efter på loppis, det ena är självklart My little ponys. Samlar man på My little ponys letar man helt enkelt efter dem överallt, men så letar jag då även efter bra böcker. Idag efter jobbet så pratade jag med Björn som också var på väg hemåt. Han hämtade upp mig vid Tallen, efter att han råkat berätta att han skulle till Ingarvet. På Ingarvet och Ryckepungsvägen (oviktig information, men oerhört rolig information) ligger Ta till vara här i stan. Jag är sällan dit, men när jag kommer dit är det då genast ett nöje att gå igenom böcker och leksaker. Idag hittade jag dessa två böcker. Den ena är då Stora Pelle Svanslös boken, jag tänkte att den kan vara bra att ha som högläsningsbok på jobbet i framtiden, och den andra Barnens andra bok har jag velat ha i flera år. När William föddes fick man Barnens första bok från bibloteket i gåva från Falu stadsbibliotekt, vet inte hur det är med sådant längre men denna är då fortsättningen som jag tänkt köpa i perioder, men har sedan glömt av att göra det. Hur som helst nu äger vi den också, 20 kronor för båda böckerna och förutom de köpte jag en Twisted Sister LP till Björn för 15 kr.

Brukar ni handla på loppis?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Bokfynd.

 • 7 maj, 2015 at 10:21
  Permalink

  Ja jag brukar gå på loppis! Köper mycket böcker bla på loppis. Tycker om när man kan återanvända saker, bra för miljön 🙂

  Reply
  • 7 maj, 2015 at 21:00
   Permalink

   Anna – Håller med dig, känns ofta bättre att köpa böcker begagnat med för min del.

   Reply
 • 11 maj, 2015 at 15:33
  Permalink

  Jag brukar också handla på loppis när jag kan! Finns ofta mycket att fynda, speciellt i bokväg. När jag och min pojkvän flyttade ihop förra sommaren passade vi också på att köpa lite grejer till lägenheten, det sparar man ju några kronor på om man säger som så. 😉

  Reply
  • 11 maj, 2015 at 21:00
   Permalink

   Mikaela – visst är det roligt med loppisar, jag tycker man blir så himla glad när man hittar fynd 😀 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: