Dark Mode Off / On
Läraryrket

Den näst sista arbetsdagen.

Alltså tjat och tjat. Men idag gjorde jag alltså den näst sista arbetsdagen för denna termin och den gick riktigt fort. Massor med funderingar och mycket avklarat arbete, imorgon kommer dagen bestå av beställningar och även att packa ihop det absolut sista innan flytten. Det blir säkert jättebra, känns som dagarna går fort nu. Jag var så trött idag efter jobbet men jag orkade ändå fixa middagen, som fick bli, köttfärsås och för min del bönpasta, William och Björn fick vanlig spagetti och efteråt drog William och Björn ut och sprang. Jag däremot såg på säsongsavslutningen av Game of Thrones och seriöst hur ska man kunna vänta tills nästa vår?! Känns så himlans långt bort!

Nu ska jag sova, imorgon kommer jag skriva lite mer. Men är så trött nu, blir ju roligare att skriva imorgon när 8 veckors semester börjar!

004

2 Comments

  1. Åh, underbart med så lång semester!! Ljuvligt! Har själv lång semester då jag är statligt anställd, spar dock lite till jul och annat då man vill vara ledig. Hur bra som helst..för man vill ju helst vara ledig, haha 😀
    Hoppas du får 8 fina veckor 🙂

    1. Camilla – Ja verkligen, det känns välförtjänt. Som lärare så har vi den lagstadgade semestern men så jobbar vi hemifrån varje vecka. Tex på en heltid är det 45h arbetsvecka, jag jobbar deltid så min är 35h. Det går att semestern blir längre. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: