Äntligen, idag är den här hemma min nya systemkamera. Efter att ha använt Canon Eos 450d i många år kändes det helt rätt att uppgradera mig till denna. Är så spänd på att få börja fotografera med den. Men just nu laddas batteriet så jag får helt enkelt vänta tills det är klart. Det ska bli så roligt! Min nya bebis har kommit till mitt hem!
Jag beställde min Canon Eos 70D med objektiv från CDON.com.

IMG_4378.JPG

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: