IMG_4372.JPG

Idag strax efter elva drog jag och William ner mot stan. Jag skulle först fixa mina naglar och efteråt hade jag lovat William Subway och biblioteksbesök. Det var helmysigt att ha en stund bara jag och William. Vi hinner prata om så mycket tillsammans och jag älskar verkligen den där tiden, det är så speciellt att bara gå tillsammans och göra något bara jag och han. William lånade två böcker ut bokserien Dagbok för alla mina fans som han gillar och jag gick mest omkring och spanade runt på biblioteket så länge. Efteråt så gick vi och småkikade i affärer och jag hade inte tänkt handla något. Men på Stadium hittade jag en jacka av märket Everest för halva priset och då kunde jag inte låta bli att handla. Jackor av olika modeller kan man aldrig få för många av i mitt yrke, jag avskyr att frysa och då är varje jacka en underbar uppfinning.

IMG_4375.JPGDe målade upp nya parkeringsrutor på Östrahamn gatan idag.

Efter vi spanat runt på stan gick vi till ICA supermarket på stan och hämtade två paket. Ett från House of lola och så mitt paket från CDON med min nya Canon EOS 70D. Jag är helnöjd!
Vi gick sedan hemåt, och när vi var hemma sprang William upp till grannen. Jag pratade med Lisa och följde med henne och tog en glass. William följde med Björn till Kniva för att äta middag där. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, det känns skönt det också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: