fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Turkos jacka från Everest.

IMG_4382.JPG

Kände mig fyndig när jag fick tag på den här jackan på Stadium här i Falun idag. För det första älskar jag färgen! Och för det andra tycker jag att färg är så underbart att få ha på sig. Denna blir perfekt nu i det kalla sommarvärdet, i höst och kanske även nästa vår. Jag gillar verkligen Everest som märke, jag hade 50:- i rabattcheck och sedan var det halva priset på denna så betalade 250:- för den. Det tycker jag var ett himlabra pris för en sån bra jacka.

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: