Vet inte riktigt vad jag skulle kalla gårdagens utekväll som så det fick bli ”Personalkväll”.
Vi åkte till Liljan och åt tacobuffé, helt okej mat eftersom jag gillar tacos. Men tycker ändå tacosen jag gör hemma är godare. Kanske för att man där kan välja sina egna favoriter lite bättre. Det var dock helt lagom med mat, och jag drack tre öl under kvällen. Stod i valet och kvalet, vatten kändes inte jättekul att dricka tillsammans när man går på sommarlov och läsk är otroligt begränsat för mig. Så då föll det på öl, jag åkte hem strax efter elva tillsammans med en kollega som också tog bussen mot Falun.

Hade svårt att somna och vaknade tidigt. Det är en inkörsperiod nu att gå från jobb och måsten till att försöka hitta sin lugna balans igen. Förra årets semester började med rejäl ångest för mig vilket jag hoppas att jag ska slippa i år. Jag är ju liksom medveten om att jag bär på ångest, och jag känner ofta hur jag närmar mig panikångest men jag har hittat redskap för att kunna hantera saken. Men till att diskutera något roligare…

Idag ska jag fixa naglarna, och sedan ska jag hämta två paket på posten. Jag har lovat William att vi ska äta lunch på Subway som vi alltid gör någon gång under loven och sen ska vi in på stadsbiblioteket här i Falun och låna böcker. De brukar köra en drive där barn får välja en gratis bok på hösten om de läst och recenserat några böcker under sommaren. Det tycker jag är toppen, eftersom det ökar läsförståelsen att läsa böcker.

Själv är jag sugen på att låna Mjölkrevolutionen. Men jag har några böcker kvar för doula-utbildningen kvar att läsa så dem måste prioriteras först. Men får se hur jag gör, att läsa är ju roligt om inte annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa