002

Denna midsommar har precis börjat, men eftersom jag nu börjar känna att kroppen är orolig så sover jag uselt. Somnade vid 21 igår kväll, riktigt slockande trots försök att läsa en bok. Jag fick helt enkelt släcka lampan och sova. Vaknade strax efter två och kände hur kroppen var redo att gå upp. Fick tvinga mig själv till att somna om igen, så sov jag till halv åtta. Jag gick då upp och matade fiskarna och grodorna och sedan slängde jag på mig mina kläder jag brukar ha när jag promenerar och gick ut och mötte midsommaren och denna morgon. Det var riktigt härligt väder ute så det kändes riktigt bra att promenera, jag såg några få människor bland annat en vad jag antar vara en pappa och hans son som plockade blommor i diket och någon mer som likt mig tog en morgonpromenad. Jag lyssnade på musik, men såg fåglar och en ekorre efter vägen. Det var riktigt härligt och jag behövde saken, alltid när jag promenerar hinner jag fundera på saker och reflektera och analysera. Jag behöver sånt eftersom jag då släpper dessa minnen och kan istället koncentrera mig på att må bra och känna mig här och nu.

Idag är det i alla fall midsommar och vi ska till Kniva så mycket vet jag. Där antar jag att vi äter någon mat och umgås, jag lär försöka leta runt i garderoben efter något värt att ha på mig idag. Tänker inte göra förra sommarens misstag och bära klänning. Det var svinkallt och jag höll på att frysa ihjäl, jag är för smart för att vara fin och lida pin.

Just ja, bilden ovan är den den andra jag fotade med min nya kamera jag är så grymt nöjd! Vilken kvalitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa