Kläder

På midsommar ska man ha klänning, men aldrig i livet att jag tänker frysa.

Idag borde man ha klänning, men alltså det är svinigt kallt här i Dalarna och jag tänker inte frysa. Så istället satte jag på mig min nya House of lola jacka och leggings. Det blir jättebra i eftermiddag när vi ska äta mat. För jag tänker inte frysa, inte nu och inte sen.
005

013

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: