Inlägget är ett samarbete.

Vedeldad_Bastu_Tylo_Karhu

Finns det något som är så skönt som att basta? När man kliver in i en bastu och känner hur värmen sakta sprider sig genom kroppen. Jag älskar känslan, att sedan efteråt ta ett bad i en sjö är helt fantastiskt. Jag tycker nämligen att man känner sig extra ren efter ett bastubad och jag avundas dem som bor i villor eller lägenhet där det finns bastu att tillgå. I vissa områden här i stan finns det möjlighet att låna bastu av hyresgästföreningen, så är det dock tyvärr inte här i området där jag bor och det sörjer jag. Bastubad är härligt, och kommer jag någon gång kunna köpa mig en villa skulle en bastu vara drömmen. För mig är vedeldad lite extra mysigt, kanske för att den värms på och värmen där blir så där mysigt härlig och luften känns så mycket bättre. Sen är det ju den där känslan efter att porerna öppnat sig som är så fantastisk jag gillar det verkligen. På badshop.se kan man köpa bastu, det finns precis efter dina behov och de har även andra tillbehör till badrummet. Jag hamnade där när jag sökte efter en nytt duschhandstycke. Eftersom att priserna är helt okej så kändes det extra kul att spana in där, och det blev alltså att jag tittade på lite mer än jag hade tänkt mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: