Toys r us

Sommar och sol, värme och bad. Just nu är det kanske ingen värme och bad känns även de ganska avlägset, men jag ger inte upp ännu. Jag hoppas på de där fina sommardagarna som bygger på glädje och skratt. William älskar att bada, och i några år har jag varit sugen på att köpa en utomhuspool. Toys r us har pooler med tillbehör till bra priser, och nog blir man sugen på att skaffa en. Eftersom William älskar att bada känns det som en bra sak att köpa, jag tänker hur han och kompisarna kunde ha lite badkul där de dagar när sjön kanske inte lämpar sig. Ute här på gården finns det stora ytor och jag vet att bostadsbolaget jag bor hos tillåter både pool och studsmattor om man som boende själv tar ansvar för dem. Jag kanske också skulle kunna ta mig ett bad när jag tänker efter, det skulle kännas lite roligare även för en badkruka som mig. Eller badkruka är kanske fel ord, jag drar mig bara för att bada. Tittar man runt på Toys ur us och kollar på storlekarna på poolerna blir jag mest sugen på den största modellen eftersom jag tror att fler skulle kunna bada i den, dessutom tror jag att William gillat den bättre också. Blir det inte varmare än så här i sommar kanske man skulle köpa en, så att man ändå kan bada någon gång.

Bilderna är lånade från Toys r us.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: