Nu har jag alltså läst klart ytterligare en av böckerna som ingår i litteraturen för Doula-utbildningen. Denna bok tror jag är perfekt för den blivande föräldern som inte ska föda. Jag skulle säga att denna bok är väldigt bra då den tar upp allt, inte bara enkla förlossningar utan även hur man ska handla i de skeden när något går fel. Den har tips på diverse checklistor och förklarar hur viktigt det är att den andra föräldern ger stöd till den födande föräldern. Det som skiljer denna bok från de andra jag läst är att denna är tyngre, mer facklitteratur och dessutom är den skriven på engelska vilket gör att man många gånger måste fundera på vad dem menar. Detta till trots att jag inte har några problem emd att läsa på engelska. Jag kan dock rekommendera den för blivande förälder som ska stötta sin partner i födandet. Boken hittar ni på adlibris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa