Inlägget är ett samarbete.

Jag gillar möbler, och stundvis undrar jag ifall jag kanske är lite väl beroende av att skaffa möbler till mitt hem. Men det är ju så kul att få det fint hemma. Jag trivs väldigt bra med att göra om och göra nytt, att förändra och känna hur man får inspireration från olika ställen och sedan göra en unik känsla i hemmet. Jag önskar att jag kunde ha som en kontorsdel här hemma där jag kunde ordna med lite fina möbler och vem vet kanske ordna lite inredning därefter. Som lärare tar jag ju med mig jobbet hem, det beror på att min arbetstid även är utanför jobbet. Detta gör att jag behöver en bekväm plats i hemmet där jag kan arbeta ostört och koncentrerat med mina arbetsuppgifter. Såna gånger blir det lätt att jag försvinner iväg i någon dröm om att skapa ett kontor med diverse härliga möbler. Jag tittade in på elj.se som säljer kontorsmöbler, konferensinredning samt skolinredning i diverse olika modeller och storlekar. Jag hittade bland annat ett stolsöverdrag som jag mer än gärna skaffat till mina stolar här hemma, det skulle bli så stilrent och fint. Jag tänker också va härligt det skulle vara att ha sånt på en skola att inreda mig, utbudet är modernt och stort. Det kliar i mina fingrar som vill göra om och skapa nytt, ibland blir man lite besatt av att förändra saker. Det är jag just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: