004

005

007

Jag var alltså på Big Lake Run i lördags, som chaufför. Det var ett sånt fantastiskt väder att jag knappt kunde tro på vad jag upplevde. Helt underbar värme, och sol hela dagen. Det blev en lång resa och vi var inte hemma förren vid halv tolv, då var jag ganska trött men följde med karlarna ner på stan en sväng. Mest för att jag behövde röra på mig efter att ha kört bil hela dagen och kvällen. Jag hann med att träffa min fina vän Lena och det var så längesen vi såg att det kändes extra roligt!

012

Denna söndag har jag mest känt mig trött dock, sovit och varit vaken. Somnade inte direkt efter att jag kommit hem och kände av nacken efter att ha kört hela dagen. Men det var en bra kväll, nu tänkte jag dock ta det lugnt med körandet ett tag.

023

029

Något som inte handlar om Big Lake är dock att Williams guldfisk förmodligen håller på att dö. Han ligger på botten upp och ner men andas fortfarande, jag vet inte hur man ska döda den så vet inte om jag ska vänta och se om han återhämtar sig eller om det blir att döda honom imorgon. Det känns hemskt, jag har aldrig dödat ett djur innan så vet inte om jag fixar detta.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

    1. Det är säkert lättast så. Tror inte jag kommer fixa att döda den :/. Har ni fiskar? 🙂
      Kvällen eller ja hela dagen egentligen var jättetrevlig :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa