En lunchfrukost i Falun.

001

Skulle kunna kalla vår frukost vid elva för en lunchfrukost för nu är det verkligen inget tempo på oss på morgonen. Jag och William sover båda länge och är uppe sent på kvällen, jag sitter fortfarande i min morgonrock, och trots att jag tvättmaskinen är i full gång sitter jag alltså här och gör lite för lite saker för att anses vara nyttigt. Jag ska strax duscha och sedan kanske jag ska passa på att gå ut. Idag är det inte alls lika soligt som föregående dagar men en stund på balkongen kanske blir bra ändå. Det är ju mysigt att sitta ute och läsa en bok samtidigt som vinden ger prassligt ljud åt löven i träden, och fåglarna kvittrar och jag hör barnens lek och skratt från förskolan som ligger bredvid vårt hem.

Dagens frukost blev en riktig sommarfrukost med ostfrallor, apelsinjuice och lite vattenmelon. Ja vi hade ju yoghurt med så klart men det kändes så där extra mysigt och William sa att han fick allt han tycker om på samma gång idag. Livet leker och jag njuter av denna fantastiska ledighet, man skulle kunna bli van vid detta så därför försöker jag att ta vara på varje liten dag. Sommaren försvinner så fort, så det är bäst att fånga varje ögonblick!

004

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: