Ny och fin balkong med solcellslampor och blommor.

Som jag skrev i morse så ville jag verkligen köpa nya blommor till balkongen. Jag började verkligen få lite panik för jag älskar verkligen när det är blommor på balkongen och man kan gå ut dit och sätta sig i soffan och njuta av blommor och värme. Så idag åkte vi till Rottneby handelsträdgård och handlade blommor. Det blev Hänglobelia och Pelargoner, jag gillar dem eftersom de är lättskötta blommor och det ser fint ut. Dessutom köpte jag två nya blomlådor på Rusta i färgen grått som jag satte på sidorna av min balkong och där stoppade jag även i Solcellslampor jag köpte på Rusta. Det blev jättebra, nu kommer det bli helmysigt att sitta ute på balkongen resten av sommaren. Förutom dem tog jag ut Williams rosor han fick i avslutningspresent och jag tänkte ta mig en tripp till Plantagen och köpa några till blommor. Det blev så fint därute att jag kände ett lyckorus när jag stängde dörren för kvällen! Här får ni lite bilder.

040

 

Om jag tittar ut genom min balkongdörr, möts jag av denna syn.
Huset i bakgrunden är förresten Williams gamla förskola.
Huset har varit olika saker, och är byggd på 1800-talet om jag inte minns fel, personalrummet
därinne är hur vackert som helst med riktiga konstnärsmålningar på väggen.

039

 

Williams rosor, jag ska klippa av dem som börjar vissna, men hann inte innan jag fotade.

038

 

Vindspelet har fått följa med i flera år.
Min ampel köpte jag på Plantagen för några år sedan.

037

 

En av mina nya blomlådor och sedan en solcellslampa.

035Sista bilden.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: