Dark Mode Off / On
Läraryrket

En solig och varm dag.

Jag fick med William ut, dock efter att han ägt mig ganska rejält genom att följande konversation.

Jag – William kom nu!
William – Nej jag kan inte gå ännu, jag får kramp!
Jag – Haha fy fan ge dig!
William – Det är sant man ska inte ut och förrän det gått en timme efter maten!

Vad svarar man på det liksom? Jag skrattade rejält i alla fall för det lät så roligt. Kramp av att vara ute och gå, han har humor.
016
Vi gick hur som helst ut, först fotade jag en humla i en av rosorna här utanför, jag tycker det är så fint med alla små insekter som finns i blommorna på sommaren. Det blir en sån där extra glädjestund för mig som ger ett litet rus i kroppen. Sedan gick vi mot regementet och först kikade vi på intersport. Där hittade jag två Björn Borg trosor för halva priset och eftersom jag föredrar såna trosor framför andra passade jag på att handla, sen gick vi till Ica Maxi och köpte glass. Jag tog en mjukglass i bägare med marabouströssel och William en Nogger. Kändes som en bra deal, helst ville William ha kladdkaka men den var slut.

021

 

Efteråt vandrade vi vidare in på Maxi. Jag köpte lite kallskuret för middag och sedan gick vi hemåt igen. William var glad hela vägen och vi hade så kul tillsammans. Vid förskolorna träffade vi en av våra grannar så vi tog sällskap hemåt tillsammans med barnen.
029
William träffade på finaste Ollis här utanför så dem sprang iväg och lekte, själv la jag mig på balkongen och läste i den fantastiska solen. Råkade somna en sväng också, typ 30 minuter och det var himlans skönt.
031
Björn ringde och vi åkte till Rottneby och handlade blommor, dem ser ni i ett annat inlägg eftersom jag stylade ballen här på kvällen, efter ett avsnitt av Mad men i soffan tillsammans med Björn.
Efter Rottneby åt vi middag här hemma ute på gården, jag dukade upp och det kändes så där extra mysigt som det bara kan göra på sommaren.
032

033

034

William sprang upp till Ollis efteråt och jag och Björn gick till regementets och Majorens Köpcentrum, där jag handlade Solceller och nya blomlådor på Rusta.
Vi gick hemåt sedan och hämtade bilen, åkte tillbaka till regementet och Ica Maxi för att köpa blomjord, sen åkte vi hemåt igen.

Nu är det kväll och jag är helnöjd med denna dag. Jag tycker att jag utnyttjar ledigheten väl denna sommar och det hoppas jag ska göra att jag känner mig rejält utvilad när jag kommer tillbaka till jobbet i höst.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: