Stör ej, vi lever livet just nu.

003

Det här vädret, den här känslan. Hela sommaren och solen som värmer upp. Jag njuter och jag lever. När jag fixade med frukosten för en stund sedan tänkte jag, detta är livet. Det är så här jag skulle kunna leva alltid. Med solens värme och fågelsång, med frukost ute på balkongen och att bara njuta av livet. På vintern ställer jag mig ofta frågande till vem som ens vill bo i detta land, och så blir det sommar och jag kan inte tänka mig en annan plats i världen att bo på. Jag älskar denna underbara svenska sommar, att få njuta av värmen och dricka iskallt vatten. Att promenera och filosofera, umgås med William och bara njuta. Jag älskar sommaren, den är fantastisk!

Dagens frukost bestod av, yoghurt med müsli, ostfrallor serverade på det vackra kakfatet min mamma skapat åt mig som jag fick för två dagar sedan, samt melon.
006don’t disturb

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Stör ej, vi lever livet just nu.

 • 6 juli, 2015 at 07:29
  Permalink

  Vad härligt att börja dagen med frukost på balkongen, ljuvligt! Här i norr har vi fortfarande för kalla mornar för sådant. Jag undrar när sommaren ska börja på allvar här. Men jag håller med, svensk sommar är inte dum alls! 😀

  Reply
  • 6 juli, 2015 at 23:24
   Permalink

   Förstår att det kan vara kallt då, denna vecka som var nyss, var helt underbar 😀 .

   Reply
 • 6 juli, 2015 at 08:07
  Permalink

  Visst är det underbart nu, jag älskar denna årstiden!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: