Lördag.

Idag har jag plöjt serier då William följde med sin farfar och badade. Jag har även läst lite bok och bara softat, tog med William till McDonalds och åt där, och efteråt så köpte vi godis på Maxi, gick hem och la oss i soffan och kikade på Heroes.

Dagen har verkligen passerat snabbt, och jag tänkte gå och lägga mig alldeles strax. Ni får några bilder här nedan som jag tog med Iphonen.

 


Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: