Dark Mode Off / On
Böcker

Hedvig! Och Hedvig och Max-Olov – Böcker.

I helgen sökte jag efter Hedvig-böcker på Tradera och hittade dessa två i ett paket för 15 kr plus porto. Något jag såg som ett tillfälle att buda och köpa. Jag har från flera håll fått tipset om dessa böcker som handlar om Hedvig, så jag passade på. I höst kommer jag nämligen bli klasslärare för första gången och kände att jag behövde någon rolig högläsningsbok att börja terminen med. Jag hoppas att eleverna ska uppskatta dessa böcker.

Har ni läst dem?
IMG_4531.JPG

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: