Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Presentkort Cervera.

IMG_4532.JPG

Fick detta presentkort idag på 100 kronor. Jag fick det genom superpresentkort och valde då Cervera. Nu finns inte den butiken här i Falun, men den finns i Borlänge så jag får passa på att handla något fint nästa gång vi ska till Kupolen. Det är roligt med presentkort, det finns ju alltid något som man kan ta med sig tillbaka hem, framför allt från butiker som Cervera.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: