Dark Mode Off / On
Reklam

Poki, spel på nätet.

Inlägget är ett samarbete.

Spel 1När man likt mig har ett barn som går på mellanstadiet kommer man lätt i kontakt med diverse olika spel på nätet. Williams stora intresse är just spel och datorer och har så varit i några år. Roligaste spelen anser jag är dem som är gratis och lätta att använda. Det finns en sida vid namn megaspel.se med ett stort utbud av spel. Sida kommer snart byta namn till Poki, vilket jag tror blir ett väldigt passande namn på hemsidan. Det jag gillar med Poki är att de har ett stort utbud och är gratis, det är även barnspel som jag tycker är jättebra. Bland annat finns det spel med figurerna från Frost något jag vet att många barn gillar. En till sak jag upptäckte var att Poki har instruktionsvideos under spelen något jag tycker är jättebra. På så vis får barnen tips hur de ska spela, och vi vuxna kan även gå igenom spelen och undersöka vad vi tycker och tänker om dem. Eftersom utbudet är så pass stort finns det något spel för alla, och jag tror inte du blir besviken om du klickar dig dit och låter dina barn spela. William älskar såna sidor och spel som är gratis säger man ju verkligen inte nej till.

Spel 2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: