Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

En regnig dag.

IMG_4519.JPG

Usch idag vräker verkligen regnet ner igen. Förra veckans fina väder är jag glad att jag tog vara på för nu sitter jag här i mörket och tycker det är riktigt tråkigt med regnet som bara faller ner hela tiden. Jag hoppas på förändring och fint väder snart igen.

IMG_4520.JPG

Vi sov länge idag, både jag och William är nog trötta tror jag och egentligen är vi nog även uppe lite längre än man borde på kvällarna.

IMG_4521.JPG

Igår fotade jag med telefonen, några bilder bara men det kändes ändå fint att stå på slagghögarna och spana ut över Runn. Jag älskar sommaren i Dalarna, i alla fall de dagar som det inte regnar.

IMG_4525.JPG

Det är så vackert!

IMG_4529.JPG

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: