PT-Online.

Inlägget är ett samarbete

Eftersom jag behöver lite peppning just nu för att komma igång med träning igen har jag kommit i kontakt med PT-Online som jag tänkte testa på. Det ska bli riktigt spännande. Jag behöver motivationen och jag tror att PT-online kan passa mig perfekt. På PT-online får man tillgång till en PT, man får även en kostplan och har möjlighet att kolla på Videoklipp samt får tillgång till en app som visar träningsinstruktioner. Eftersom jag måste ha någon form av morot när jag tränar blir detta jättebra för mig och det ska bli spännande att testa, jag tror det kommer bli jättekul och jag tänkte så klart skriva om saken här i bloggen under tiden.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “PT-Online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: