Högtalare.

Mina högtalare jag har till datorn krånglar, det är en av högtalarna som inte ger ifrån sig något ljud och det stör mig. Det stör mig ganska mycket faktiskt kanske borde vara mer sannorlikt att skriva. Grejen med högtalarna är att jag gillar ha ha dem på när jag lyssnar på spotify eller liknade, nu är det alltså bara ljud från den ena och det retar upp mig. Det låter dåligt och jag vill ju gärna ha ljud på datorn. Så efter en lite letande hittade jag promixsweden.se som säljer ljud, ljus, maskininstrument samt dekorprodukter online. De har helt okej priser dess utom och jag gillade genast sidan, utbudet är stort och om man har bil kan man även köpa ljud till den på sidan. Sånt gillas, jag spanade runt en del och hittade saker som jag absolut kan tänka mig att köpa. Man kommer ju inte ifrån att man gärna söker ett stort utbud när man väl letar och jag skulle dessutom inte säga nej till lite högtalare för vardagsrummer så att man kan ha lite bioljud när man tittar på filmer. Om man ändå ska handla kanske man rent av kan köpa båda grejerna. Så nu ska jag spana runt lite till, för det är viktigt bra bra ljud i alla fall för mig.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: