Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Dagens tips – Drick inte Fanta Mango.


Jag, Björn och William gick in på godisaffären på Kupolen. Där hade dem massa spännande läsksorter. Jag dricker sällan läsk, men vi tänkte att vi tre delar på två. Jag valde då Fanta Mango och jag varnar er! Drick inte den! Den var vidrig rent ut sagt!

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: