Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Att dela på en öl på ölets dag.

  
Igår delade jag och Björn på en öl här på kvällskvisten. Tänk att öl alltid smakar godast när man har semester, och extra gott på sommaren.

Eftersom det var en ganska tråkig och massor med regn på eftermiddagen köpte Björn ett pussel på BR igår, så han plockade fram sitt halvfärdiga och byggde klart det, så han kan börja med sitt nya idag. 

Medan han byggde pussel såg jag och William på filmer på Netflix. Först en tillsammans och sedan såg jag Svinalängorna ensam med Björn som slötittade. Den var riktigt bra, men otroligt tragisk. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: