Dark Mode Off / On
Böcker

Bok – Under Kupolen av Stephen King

 
Att en bok tar ett år att läsa ut för mig är så ovanligt att jag kan kalla det, overkligt! Tills jag började läsa denna har jag lagt max en vecka på en bok. Men då denna var svårläst kändes den som en tegelsten, vid varje tillfälle jag tog för att läsa den. Men så har jag nu kämpat senaste veckan och är nu äntligen klar. Många älskar Stephen King och jag förstår dem, han är väl lite av skräckens största författare, och DET skrämde nog livet ur de flesta när man var liten. När jag läste litteraturvetenskap var ett kapitel ut en Stephen King bok obligatoriskt och jag gillade den minns jag. Men Under Kupolen eller Under the dome som den heter egentligen var verkligen tungläst. Läsvärd ja, men tungläst. Boken skiljer sig dessutom rejält från tv-serien så man behöver inte oroa sig för spoilers. Är du en tungläsare rekommenderar jag dig att läsa denna. Själv ska jag välja lite mer lättläst ett tag framöver efter denna bok.

6 Comments

  1. Har aldrig fastnat för Stephen King, förstår inte varför då jag älskar skräckisar, men det kanske kommer en tid för det också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: