Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Att äta ute, fotografier och crusing i Säter.

Jag är inte hundra procent aktiv med att skriva just nu. Jag är med familjen och gör olika aktiviteter istället. Igår var ett undantag då jag läste, såg på film och umgicks med William och Björn.

010

011I fredags så drog vi ner på stan, jag och Björn samt William åt mat på New Mumbai och det var så himlans gott! Efteråt åkte vi till Borlänge och åt glass vid Romme, jag spanade även igenom Myrorna.   012

016

017

018022

024

025

Sen åkte vi till Kniva, gosade med vildkattungen och sen åkte vi hemåt. Jag var chaufför åt Björn på kvällen i Säter och det var jättetrevligt. Tog lite foton som ni får ta del av, för nu ska vi åka vidare igen.

030

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: