Inlägget är ett samarbete

Har ni vunnit någon gång, ni vet den där känslan när man vunnit om en bara några kronor. Man blir så himlans glad och sedan lite pirrig och nervös. Jag vann 1500 på ett spel på nätet förut. Jag var helt galet lycklig, nu kanske det inte var någon storsumma men det var ju betydligt mer än jag någonsin vunnit tidigare. Den känslan kan man uppleva på flera sätt bland annat på Casinovinnaren.com. Det är ju kul att spela och få den där lyckokänslan, dessutom vem säger nej till lite mer pengar än man hade räknat med från början? Inte jag i alla fall, det är riktigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.