Skrev ju om smycken från Snö of Sweden för en stund sedan, på sidan smyckendahls.se men kan inte riktigt sluta titta runt där, det finns massor. Någonting som är lite spännande att förut köpte jag nästan bara halsband, numera har jag en liten crush på både ringar och armband. När jag var tonåring så hade jag en stor kärlek till ringar. Jag hade ringar på varje finger och då i silver. Jag verkligen älskar silversmycken. Det enda jag äger i guld är ett halsband jag fick av min morfar när jag var liten med tillhörande tro, hopp och kärleksberlock som jag fick av mamma samtidigt. Jag köper helst i silver eftersom det är så fint, och funkar med allt. Kanske är det också för att jag alltid gillat vitt och enkelt?

Hur som helst jag har suttit här och tittat på flera armband och jag vill ha allt, det här kommer bli svårt att välja bland. Vad ska jag ha, vad ska jag köpa?

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa