Dark Mode Off / On
Reklam

Smycka min värld.

Skrev ju om smycken från Snö of Sweden för en stund sedan, på sidan smyckendahls.se men kan inte riktigt sluta titta runt där, det finns massor. Någonting som är lite spännande att förut köpte jag nästan bara halsband, numera har jag en liten crush på både ringar och armband. När jag var tonåring så hade jag en stor kärlek till ringar. Jag hade ringar på varje finger och då i silver. Jag verkligen älskar silversmycken. Det enda jag äger i guld är ett halsband jag fick av min morfar när jag var liten med tillhörande tro, hopp och kärleksberlock som jag fick av mamma samtidigt. Jag köper helst i silver eftersom det är så fint, och funkar med allt. Kanske är det också för att jag alltid gillat vitt och enkelt?

Hur som helst jag har suttit här och tittat på flera armband och jag vill ha allt, det här kommer bli svårt att välja bland. Vad ska jag ha, vad ska jag köpa?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: