Handla Snö of Sweden på Smyckendahls.se

Inlägget är ett samarbete.

I februari fick jag ett jättefint armband av märket Snö of Sweden av min mamma, jag blev hur glad som helst. Smycken är bland det bästa jag vet, ett litet smycke för så mycket. Jag köper gärna smycken och tycker om detaljerna som man får med dem. Jag hittade jättefina Snö of Sweden smycken på smyckendahls till bra priser. Utbudet är stort och jag hittade ett jättefint halsband jag funderar på att köpa för 199 kronor. Halsbandet är i silver och har en glittrande rosa sten i en berlock, halsbandet heter Retro small och jag tror att det kommer bli ett köp ganska snart, så där ungefär vid löning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Handla Snö of Sweden på Smyckendahls.se

 • 6 augusti, 2015 at 21:48
  Permalink

  Snö of Sweden är en av mina absoluta favoriter kanske ska kolla in sidan jag med. 😉

  Reply
  • 10 augusti, 2015 at 22:47
   Permalink

   Hihi gör det 😀 . Jag älskar smycken, tycker det är underbart att bära och Snö och Sweden är ju bara wow :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: