Inlägget är ett samarbete.

I februari fick jag ett jättefint armband av märket Snö of Sweden av min mamma, jag blev hur glad som helst. Smycken är bland det bästa jag vet, ett litet smycke för så mycket. Jag köper gärna smycken och tycker om detaljerna som man får med dem. Jag hittade jättefina Snö of Sweden smycken på smyckendahls till bra priser. Utbudet är stort och jag hittade ett jättefint halsband jag funderar på att köpa för 199 kronor. Halsbandet är i silver och har en glittrande rosa sten i en berlock, halsbandet heter Retro small och jag tror att det kommer bli ett köp ganska snart, så där ungefär vid löning.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa