I söndags vann jag denna skönhet på Tradera. Hon heter Talk a lot och säger tre meningar, Im Pretty, Comb my hair samt I love you. När jag var lite fanns denna och en rosa på leksaksaffären Klockars i Orsa, den är den länge nedlagd men jag minns hur jag stod och tryckte på hennes bakdel för att höra henne prata. Jag hade precis slutat leka med My little ponys. Jag älskade dem egentligen, men när några i klassen retade mig för att jag lekte med My little ponys slutade jag tvärt. Idag blir jag innerligt förbannad när jag tänker på saken, för jag slutade aldrig tycka om My little ponys, intresset fanns där och att jag började samla var nog ganska givet. Jag googlade ponys i många år innan jag tog steget. Nu har jag en fin samling och jag älskar dem djupt. Kanske för att jag inte slutade leka som jag egentligen ville? Kanske för att jag helt enkelt symboliserar dem med att vara barn och lekfull? Hur som helst, än idag är My little ponys viktiga för mig, och denna Talk a Lot är en av mina drömmars ponys. Jag är riktigt glad över att jag vunnit henne till mitt hem. Välkommen hit!
001

002

003

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: