Har hjälpt Camilla/Tiobarnsmamman med hennes blogg idag. Förut det har jag hunnit med att se lite på tv-serier, och jag har även fixat med tvätten. William är hos sin farmor idag då Björn skulle till Rättvik och William ville till sin farmor.

Får se vad kvällen kommer erbjuda, det är skittråkigt väder här. Hoppas ni har det bra.

IMG_4613.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: