Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Nyplockade jordgubbar.

Idag har William och Björn åkte och plockat jordgubbar. Björn hörde av sig för ett tag sedan och sa att jag skulle få ett gäng. Hur glad blir man inte?! Jag älskar jordgubbar, och det finns så himlans mycket man kan göra med dem. Jag ska frysa in några, men vi ska även äta några stycken till kvällen. Björn har grädde hemma och jordgubbar och grädde är ju så himlans gott.
006

007

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: