Dark Mode Off / On
Smink & hår

Beställning av The Balm produkter från Cocopanda.se

004

Hade ett presentkort på 100 kronor att utnyttja på Cocopanda så jag beställde dessa produkter därifrån. Jag gillar verkligen Cocopanda då leveranstiden är jättebra och de har ett stort utbud med sminkprodukter. Att jag dessutom gillar The balm gör ju inte saken sämre, deras utbud är tipp topp.

Jag köpte Eyeliner, Mascara, En Nude’Tude Eyeshadow samt en Apricot Skin Renewal cream samtliga från The balm.
Jag fick även köpa Blax Snag-Free Hair Elastics 4 mm 8pcs för 29:-, samt att jag fick en necessär på köpet. Jag är helnöjd!

005

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: