Kurser för nybörjare.

Inlägget är ett samarbete.

Såg att det ges olika kurser i Excell, Access och för databaser och SQL. Jag är självlärd när det kommer till det mesta inom datorer. Jag har gått datakurser men det mest för att utvecklas mer i det jag redan kan, men jag vet också hur bra det är med kurser. Kurser inom excel är något jag verkligen rekommenderar då excel som program underlättar mycket för användaren. I excel kan du göra dina egna budgets och det är riktigt bra skulle jag säga, många gånger försvinner pengarna utan att man riktigt förstår vart. Om man då använder sig av excel kan man få ett redskap som hjälper till att se vart pengafällorna ligger hos just dig som person. Som jag skrev tidigare finns det även andra former av dataprogram som är bra att kunna, och sidan rubid.se erbjuder kurser i detta. Priserna är bra tycker jag och kurserna kommer i flera olika nivåer, från nybörjade till mer avancerat. Jag tror absolut på att utbildning ger mycket, både för privatpersoner men även för företag. Många gånger tänker man att det där är inte viktigt för mig som inte jobbar med datorer. Men alla kan behöva kunskap i diverse olika program, och jag rekommenderar verkligen att gå på kurser inom data. Man lär sig massor och utvecklas därefter.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: