Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Namnsdag, hallon och vita smultron.

Idag är det crusing i Falun och jag ska ut med Björn är tanken. Tänkte dricka några goda öl och förhoppningsvis se massor med fina bilar. Det enda som känns något ruttet är vädret. Kan man få önska fint väder framåt kvällen? Alltså jag känner mig lite uttråkad på det här vädret. Lite sol kan man väl i alla fall få? Om tre veckor är min semester slut och klart att man börjar känna att någon fin vecka till förtjänar man innan hundra procent stress drar igång igen.

Hur som helst, William plockade hallon och vita smultron till mig imorse. Det smakade ljuvligt, alltså det är ändå en av fördelarna med den här tiden på året. Alla bär, och annat gott som växer utomhus som det bara är att plocka och äta upp. Helt fantastiskt gott är det.

William och Björn är i Bäsna på deras handelsträdgård, jag har kollat på Pretty little liars och strax ska vi hämta raggarbilen i Kniva. Sen ska jag väl fixa mig inför kvällen om några timmar. Jag tar dagen lite som den kommer, det är min namnsdag idag. Brukar aldrig fira namnsdagar, men nog är det ganska roligt ändå. Nu ska jag väl se till att detta blir klart någon gång, känns ju som att jag bara sitter här och svamlar.

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: