006

Idag gick jag upp tidigt men det är rätt skönt faktiskt, sitter på nätet och väntar på Björn och William som ska komma hit om en stund. Vi ska hitta på lite roligheter denna dag till ära.

Har fått något knas med min webbläsare Chrome får massa popup och blir galen, så försöker ta bort den webbläsaren men det går inte alls, installerade firefox som tycks funka bättre. Antar att det är något roligt virus i chrome, så ska se om Björn eventuellt kan hjälpa mig få bort den för just nu känns det som jag testat ALLT. Brukar kunna fixa sånt där själv men antar att jag fått slut på idéer. Hur som helst det ska bli en aktivitetsdag idag som det ser ut och det ska bli toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa