002Lite detaljer från mitt smink & smyckesbord.

Idag åkte vi ner på stan för att köpa en present till Björns moster som bjöd på middag idag. Det var jättetrevligt och gott, det var grillat och himlans trevligt. Vi åt, pratade och skrattade en del, det var kallt så någon varm kväll i juli känns det verkligen inte som. Men vi hade trevligt i alla fall.

001Så fin halsbandhängare från Guldfynd.

Hur som helst på stan så gick vi först till Pelle P där Björn handlade presenten och sedan gick vi och småkikade runt på stan. Jag smög in på Guldfynd och fyndade verkligen, två förvaringsprydnader till mina smycken. Dels ett smyckeskrin men även en så himla söt hängare till halsband. Allt gick på 120 kronor och jag kände mig rejält nöjd. Nu fick jag äntligen möjlighet att få bort lite smycken från alla möjliga platser där jag lagt dem.

Nu ska jag sova, hemma för en gångs skull. Nu är det ledighet och Björn har semester så jag har sovit där i flera dagar.

004Jättefint smyckeskrin från Guldfynd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa