Dark Mode Off / On
Böcker

Hedemora och Säter, och Jan Stenmarks-utställning på Magasinet i Falun.

Igår gick vi ner på stan för att kolla på Jan Stenmarks-utställning på Magasinet i Falun. Utställningen var riktigt bra och jag fick mig en del skratt. Många av bilderna och texterna var så lättsamma och träffande från verkligheten. Är du i Falun, eller har vägarna förbi rekommenderar jag dig att gå på utställningen, den håller på till den 23/8 och kostar 50 kronor för vuxna och är gratis för barn.

001

Efter utställningen gick vi ner på stan och åt på Golden Palace, maten var jättegod och jag och William tog en varsin efterrätt i form av friterad banan och glass. Efteråt gick vi tillbaka till bilen och styrde mot Kniva. Där myste vi lite med kattungen som jag skrivit om tidigare, den som är född av en förvildad kattmamma. Kattungen börjar bli riktigt tam så det är jättemysigt. Efter vi myst med kattungen, tog vi med oss Björns mamma och åkte vi mot Hedemora.

002
Väl framme i Hedemora gick vi runt och kikade lite. Inte för att vara sådan men Hedemora hade verkligen inte mycket att erbjuda. Tur att det var jättefint väder annars hade det inte varit lika roligt där. Eftersom jag tidigare aldrig besökt Hedemora var det ändå ganska roligt att besöka staden. Fyndade två loppisböcker på Kupan och spanade i Sveaparken där jag tog lite fotografier.

008Så häftiga, jag gillar verkligen sländor.

011Riktigt fint!

015Min busiga son, han gör alltid massa tokiga saker.

016

Efter vi gått klart i Sveaparken gick vi som sagt runt och kikade, sedan åkte vi mot Säter. Jag har haft sjuktont i ryggen och nacken i flera dagar och det som hände efter detta var att jag fick jordens huvudvärk. Den slog till rejält och när vi satt på ett fik i Säter, blev allt suddigt och jag fick skynda mig till Coop och handlade alvedon, jag försöker undvika värktabletter men tog ändå två stycken och somnade i bilen. Där sov jag tills huvudet började kännas något bättre. Jag antar att det är någon form av migrän eller om det är spänningshuvudvärk något skit är det i alla fall.

Resten av kvällen tog jag det lugnt och somnade rätt tidigt, och det kändes som det var precis vad min kropp behövde. Det gör lite mindre ont idag, har inte huvudvärk men har ont i ryggen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: