Dark Mode Off / On
Reklam

Lite ljus i sitt hus.

Inlägget är ett samarbete.

Det är ju inte världens sommarväder denna sommar så jag känner att det där med lampor och ljus som man normalt tänker på runt hösten, tänker man på redan nu. Lite tråkigt är det ju så klart, jag spanar hur som helst runt och eftersom jag väljer LED-lampor till hemmet känns det ganska viktigt att hitta lampor till bra priset, så jag sökte runt på nätet och hittade ledbolaget.se som har ett stort utbud med LED-lampor något som kändes jättebra, jag spanade runt och är i första hand ute efter LED-glödlampor eftersom de passar i mitt hem allra bäst, men det är ju himlans fint med spotlights och då framför allt i kök. Hade jag bott i en annan form av lägenhet hade jag mer än gärna haft spotlights istället för lysrör ovanför diskbänken, jag tror att det skulle vara så himlans fint och dessutom blir det ljuset så fint till köksmöbler. Sånt här är det tråkigaste med att bo i lägenhet, man kan liksom inte ha allt det som man skulle vilja ha oavsett hur mycket det skulle passa in i sitt hem. Hur som helst gillar jag Led-bolaget och nu runt löning kan man ju passa på att handla sånt där nödvändigt. Vad har ni för form av lampor hemma hos er? Varför valde ni just den sorten?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: