Loppisfynd – Astrid Lindgren Alla vi barn i Bullerbyn.


Hittade detta loppisfynd på PMU för 15kr idag. Perfekt kände jag och slog till, jag åkte oplanerat upp dit med Björn och passade på att spana runt. Blev väldans glad när jag hittade denna. Nu tror jag visserligen att Astrid Lindgren kanske inte kommer vara något för framtidens barn, men för mig är dessa böcker lite fina minnen och mysböcker så varje gång jag fyndar Astrids böcker blir jag lite extra glad. Perfekt helt enkelt!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: