Dark Mode Off / On
Böcker Loppis & second hand

Loppisfynd – Astrid Lindgren Alla vi barn i Bullerbyn.


Hittade detta loppisfynd på PMU för 15kr idag. Perfekt kände jag och slog till, jag åkte oplanerat upp dit med Björn och passade på att spana runt. Blev väldans glad när jag hittade denna. Nu tror jag visserligen att Astrid Lindgren kanske inte kommer vara något för framtidens barn, men för mig är dessa böcker lite fina minnen och mysböcker så varje gång jag fyndar Astrids böcker blir jag lite extra glad. Perfekt helt enkelt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: