När man spårar paket.

033

Sitter och kollar på Bring för att se när de äntligen ska skicka ut paket från Borlänge så det kommer till Falun. Jag fick en annan avi tidigare så skulle ju vara kul om man kunde hämta båda paketen samtidigt. Längtar mig halvtokig efter att få paketen så att jag kan få bli lite glad.

I eftermiddag ska jag slå in paket också, så ska köpa lite presentpapper idag. William fyller 11 år imorgon så det blir att slå in paket, köpa gott till mysfrulle imorgon och sedan ska jag kolla så jag har något bra ljus som William får blåsa ut.

Fattar inte att han fyller 11 år imorgon, det känns helt galet. Jag sa till Björn, så här trodde man ju aldrig livet skulle vara för elva år sedan. Tänk om man fått se in i framtiden, jag är så glad att jag får uppleva varje dag i livet. Både upp och nergång, det gör livet så mycket rikare.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “När man spårar paket.

  • 2 oktober, 2015 at 13:43
    Permalink

    Åh, finns ju inget mer irriterande än nä man har hämtat ett paket så kommer avin på det andra!

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: